torsdag 10. februar 2011

Mitt beste bruktfunn

Siden jeg lovte å la være å tyte mer om stua før tapetet var kommet opp på veggene, kaster jeg meg heller med på utfordringen hos Anettes Hus om å vise frem det beste bruktfunnet ditt,  jeg har masse bruktfunn jeg er fornøyd med, men det beste bruktfunnet mitt hittil, fant jeg på Loppis i fjor, og det er dette bordet.
Bordet kan dras ut og det fulgte med to ileggsplater og seks stoler, men når platene er i, er det plass til ti personer, stolene har jeg tenkt å trekke om i løpet av våren.
Når jeg først er i gang kan jeg jo også nevne hylla på veggen, den kjøpte jeg på samme loppis og ligger også høyt oppe på lista mi over bruktfunn jeg er fornøyd med.
Om den er gammel eller ny, aner jeg ikke, men fin er den, og passer godt sammen med bordet :)

I dag har jeg vært på rundtur og hentet flere bruktfunn, et lite vitrineskap og ei stor talerkenhylle, jeg har ikke helt bestemt meg enda om jeg skal gjøre noe med dem eller la dem være slik de er, må gruble og studere dem litt først :)

I løpet av helga kommer tapetet på plass på veggen i stua, gleder meg som en unge :)

Marina :)

4 kommentarer:

 1. God morgen :-))
  Blir du en gang lei av den hylla med klokka på, kan du bare sende den til meg, hehe..
  Lekker!!

  Idag blir en spennende dag, kommer nok referat imorgen tenker jeg :-))

  Ha en superduper dag og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Hej Marina
  Det var fina loppisfynd, toppenbra med ett bord som kan bli längre. Jättefin hylla också, den hade en annorlunda form.
  Och roligt att du är med i min utlottning, dina lotter ligger i korgen.
  Ha en fin helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 3. Heisann marina. Tusen takk for at du vil følge meg og kommenyar. setter stor pris på det, Jeg er dessverre superdårlig med å kommentere, men jeg setter pris på at du er innom :) Stooooor varm klem

  SvarSlett
 4. Hei!

  Ser at du har lagt deg til som følger hos meg, velkommen skal du være! Jeg synes dette ser ut som en koselig plass å være, så jeg blir! Spesielt siden vi ser ut til å dele forkjærligheten for katter :)

  Klem fra Britt

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails